Irtiš na prazan stomak, Kairat na suvi kvalitet

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.07.18. | 09:45

Uroš Delić ne veruje Ordabasiju

Nepopularne lige mogu da budu i te kako isplative. Dosad smo se u to uverili "mali milion" puta. Često se događalo da uprskaju favoriti iz Premijer lige, Serije A, Primere, Bundeslige... Jednostavno, veća koncentracija kvaliteta donosi ujednačeniju ligu, samim tim i veći prostor za iznenađenja.

Naravno, ne treba igrati napamet te male lige, ali ako imate nekog ko prati i ima taj šampionat u malom prstu, nema bolje stvari od toga. Primera radi, defanzivac Kizilžara Uroš Delić prognozirao je za TIP Novosti 19. kolo kazahstanske lige i dosad je sve pogodio. Prošla mu je kombinacija na Atirau protiv Akžajika (1&0-2, rezultat 2:0) te  duple šanse na okršajima Šahtjor Karagandija i Kajsara (1X, 2:2) i Žetisua i Aktobea (X2, 1:2).

Izabrane vesti

Dakle, ovog čoveka i te kako vredi slušati jer je očigledno da je dobar prognozer. Da vidimo šta kaže za preostale mečeve. U nedelju su na programu utakmice Ordabasi - Kairat i Tobol - Irtiš.
"Ordabasi i Kairat igraju derbi kola. Obe ekipe su iz vrha tabele, ali smatram da je Kairat mnogo bolji i da će da osvoji bodove. Tobol bi ulogu favorita morao da opravda u duelu sa Iritšom koji igra slabo i sve više tone zbog neredovnih plata. Jedinicu bih "podebljao" jer gosti u prvenstvu na poslednjih pet mečeva nisu osvojili bod, a pre nekoliko dana imali su i naporan meč na međunarodnoj sceni protiv Trakaija", poručio je Delić.

Pa, da vidimo kako to izgleda kada se pretoči u tiket...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:00 4244 KAZ 1 Tobol Kostanay - Irtysh Pavlodar ki 1 1,62
Ned 16:00 4245 KAZ 1 Ordabasy S. - Kairat Almaty ki 2 1,72
Ukupna kvota2,79

KAZAHSTAN 1 - 19. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Kazahstan 1Kazahstan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara