Isko upalio alarm širom Evrope, Juve i Siti kao zapete puške

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.11.18. | 10:35

Sukob sa trenerom digao na noge stare udvarače

Ako Isko bude odlazio iz Real Madrida, prvi u redu će stajati Mančester Siti i Juventus!

Španski vezista je očigledno u lošim odnosima sa novim trenerom Solarijem. Na gostovanju Romi, Solari je precrtao Iska i sa klupe za rezervne igrače, a lice španskog asa kada je izlazio na tribine je sve govorilo. Bio je smrknut, nervozan, videlo se da mu nije ni do čega... Tako nešto mu se nije desilo nikada ranije u Realu. Ni kod Anćelotija, ni kod Beniteza, ni kod Zidana.

Izabrane vesti

Ali odnos sa Solarijem je očigledno jako loš. Malo vremena je bilo potrebno da Argentinac i Španac razviju netrpeljivost jednog prema drugom. Isko je na jednom od prvih treninga grubo odgovorio Solariju dok se radila vežba na kojoj je Argentinac insistirao i od tada je počelo da varniči. Španac je prešao granicu kada je u svlačionici posle poraza od Eibara odbio da pruži ruku treneru, a Solarijeva odgovor je bio selidba na tribine u meču sa Romom.

Isko nikada nije bio u lošijem položaju u Realu, a sve to je alarmiralo i klubove širpom Evrope. Juventus i Mančester Siti su stari udvarači koji su u nekoliko navrata pokušavali da dovedu Iska i sada vide šansu za to. Pep Gvardiola je veliki ljubitelj Iskovih kvaliteta i smatra da bi se as Reala idealno uklopio u Sitijev stil igre. Ali na Iska motri i Juventus. Letos su uspeli da dovedu Kristijana Ronalda, pa zašto sada ne bi i Iska?

Real je do sada odbijao sve ponude za Iska, ali sada je u situaciji da će morati da podrži trenera ili igrača. Kako je Solari nedavno potpisao dugoročni ugovor, sve su prilike da će se odreći Iska. U sličnoj situaciji je pre nekoliko godina bio i Hames Rodrigez koji je morao da ode.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Isko AlarkonSantijago Solari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara