""
""

Iskusni bek je odabrao Romu, još samo da Roma izabere njega

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.16. | 09:55

Kako piše dobro upućeni Korijere delo Sport, Van der Vilov menadžer Mino Rajola i direktor Rome već su u osnovi postili dogovor za potpisivanje trogodišnjeg ugovora, pa ostaje samo da potvrdu daju i ostali važni vaktori u klubu

Van der Vil je odabrao Rim, a sada je ostalo još samo da Roma izabere Van der Vila. Iskusni holandski vezista, koji se nedavno rastao sa Pari Sen Žermenom izrazio je želju da pojača redove rimske Vučice, uz značajno manju platu od one na Parku prinčeva, ali se samo čeka odluka u Večnom gradu.

Izabrane vesti

Rimljani već godinama tragaju za pravim rešenjem na ovoj poziciji, a koliki deficit vlada na tom mestu u timu govori i činjenica da je prošle sezone ta uloga pripala univerzalcu Alesandru Florenciju, koji se pokazao kao odlična opcija, ali je na taj način izgubljen jedan ofanzivni vezista u timu.

Kako piše dobro upućeni Korijere delo Sport, Van der Vilov menadžer Mino Rajola i direktor Rome već su u osnovi postili dogovor za potpisivanje trogodišnjeg ugovora, pa ostaje samo da potvrdu daju i ostali važni vaktori u klubu.

Jedini koji bi u ovom trenutku mogao da pokvari planove Holanđaninu jeste defanzivac Juventusa Martin Kaseres, ali su u Vučici skeptični zbog njegovih čestih problema sa povredama.

Van der Vil (28) je u glavni grad Francuske stigao na leto 2016. godine za 6.000.000 evra, ali je u prošloj sezoni bio potpuno skrajnut u drugi plan, pa je jedva dočekao da dobije odrešene ruke u izboru nove sredine. Potpuno je realno da to bude Rim, ali čeka se zvanična potvrda obavljenog posla.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaItalijaGregori van der VilEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara