""
""

Istanbul zove Đuričića! Dik Advokat čeka Sampdoriju, Benfika nema ništa protiv

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.16. | 16:22

Fenerbahče se interesuje za 24-godišnjeg srpskog internacionalca...

Prošle sezone Lazar Marković, ove Filip Đuričić?

Izabrane vesti

Fenerbahče bi od januara mogao da postane utočište za još jednog srpskog fudbalera, a prema informacijama uglednog portugalskog lista A Bola, istanbulski klub zove momka koji poslednjih godina nikako da pronađe svoje mesto pod fudbalskim nebom.

Đuričić se trenutno nalazi na pozajmici u Sampdoriji, ali je od starta sezone na terenu proveo svega 20 minuta. Odnosno, dva puta je u igru ulazio kao rezervista. Pošto se 24-godišnji plejmejker ne nalazi u planovima trenera Marka Đampaola, Fener će pokušati da Đuričića namami „preko veze“, tačnije trenera - Dika Advokata

Holandski stručnjak imao je dobar odnos sa Đuričićem tokom kratke saradnje u reprezentaciji Srbije, pa se nada da bi u zimskom prelaznom roku mogao da dobije pojačanje u nameri da se vrati na šampionski tron. 

Đuričić sa Sampdorijom ima ugovor o pozajmici do sledećeg leta, ali bi isti mogao da bude raskinut već na polusezoni. Kako za nekada velikog talenta srpskog fudbala nema mesta ni u sistemu Benfike, odlazak u Istanbul mogla bi da postane realnost.

Naravno, sve će zavisiti od Sampdorije, koja mora da napravi prvi potez. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BenfikaDik AdvokatEvropaFenerbahčeFilip ĐuričićItalijaPortugalSampdorijaSerija ASuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara