"De Šiljo protiv Intera"
"De Šiljo protiv Intera"

Italijanska veza: Klanovi na San Siru, ali i u ovakvom Milanu ima mesa za Real?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.03.14. | 12:55

Ne, nije u pitanju Baloteli, već Matija de Šiljo za kojeg su Madriđani, barem tako tvrde na Apeninima, spremni da izdvoje čak 18.000.000 evra. Kaka i stariji igrači u klinču sa navodno nezainteresovanim klincima

De Šiljo protiv InteraNikad gori Milan, ali na San Siru uvek ima zanimljivih igrača. Pa tako i sada najveći klubovi pažljivo prate situtaciju u taboru Rosonera, koji sa druge strane i te kako umeju da unovče danas prilično sumnjiv kvalitet u timu. Prema poslednjim informacijama sa Apenina, ipak, nova zlatna koka Milana nije Mario Baloteli, već Matija de Šiljo.

Uprava Reala je, naime, navodno zainteresovana da se isprsi za čak 18.000.000 evra. Možda na prvi pogled iznenađujuće, ali kada se zna da Madriđane sa klupe vodi Karlo Ančeloti, koji je u vrlo dobrim odnosima sa prvim operativcem Milana Adrijanom Galijanijem, cela priča dobija drugu dimenziju.

Izabrane vesti

Prvi kontakti su, naravno na inicijativu Ančelotija, već uspostavljeni, ali je caka u tome što bi Milan na posao pristao samo u slučaju da mu Real na pozajmicu prosledi Fabija Koentraa.

U Madridu pak misle da bi De Šiljo bio idealna zamena za Alvara Arbelou, kojem je već 31 godina pa je vreme da se razmišlja o budućnosti. De Šilju bi navodnu bio ponuđen ugovor na pet godina sa platom od 2.500.000 evra po sezoni.

Kaka i SedorfPotencijalni odlazak 21-godišnjeg defanzivca sa San Sira možda neće biti jedina promena u Milanu. Italijanski mediji, naime, spekulišu u velikoj svađi Adrijana Galijanija i Klarensa Sedorfa, koji je navodno za vrlo kratko vreme izgubio kontrolu nad svlačionicom pa su se pojavili klanovi, a rukovodstvo kluba razočarao još nekim potezima, kao što su kašnjenja na sastanke ili nepojavljivanje na treningu pred debakla od Atletika u Madridu.

Takođe, deo ekipe okrenuo je leđa holandskom treneru zbog metoda treninga. Još gore je, međutim, što su se pokvarili odnosi među samim igračima.

Na jednoj strani Kaka, Suli Muntari, Najdžel de Jong, koji mlađim kolegama predvođenim Mariom Balotelijem, zameraju na nedovoljnom zalaganju. U toj drugoj grupi su navodno i Adel Tarabt, Urbi Emanuelson, Kevin Konstant... Novajlija Kejsuke Honda pak usamljen u svom uglu.

Galijani je u proteklih sedam dana već dva puta sedeo za stolom sa vlasnikom Silviom Berluskonijem u pokušaju da iznađe rešenje. Stari su to lisci, ali na ovako teške trenutke ni takvih "biznis magovi" nisu navikli.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AReal MadridMilanMatija de ŠiljoMario BaloteliKakaKejsuke HondaKarlo AnćelotiItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara