"Nikola Milenković tokom priprema u Poljskoj"
"Nikola Milenković tokom priprema u Poljskoj"

Ivan Tomić menja odbranu: Balažic na klupi, Milenković počinje!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.07.16. | 09:26

Završne pripreme Partizana pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope

Nikola Milenković tokom priprema u PoljskojKompletne pripreme Gregor Balažic, a na premijeri Nikola Milenković!

Šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić odlučio je da promeni čevog štopera uoči prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Umesto slovenačkog internacionalca, meč sa Zaglebjem po svemu sudeći će početi 19-godišnji defanzivac, koji iza sebe ima tek četiri utakmice za prvi tim.

Izabrane vesti

Hrabra odluka trenera crno-belih. Pogotovo ako se zna da su kandidati za mesto štopera još 20-godišnji Miladin Stevanović (bolje se snalazi desnom nogom) i novajlija Bojan Ostojić (32), kao i da je na nekim kontrolnim mečevima probao vezistu Marka Jevtovića.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Milenković će igrati u paru sa Sedrikom Goguom i to će biti jedina promena u najavljenom sastavu Parnog valjka, dok će ostatak tima biti isti kao na generalnoj probi protiv rumunskog Vitorula.

To znači da će duel sa Zaglebjem početi: Šaranov - Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac - Everton, Brašanac - Janković, Radović, Mihajlović - Đurđić.

Ekspedicija poljskog tima danas stiže u Beograd, a uz nju će biti i oko 300 navijača, koji će, kao što je i običaj na evropskim utakmicama u Humskoj, biti smešteni na severnoj tribini.

Podsećamo da se ulaznice za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj, kao i na prodajnom mestu Tiketlajna u dvorani Doma sindikata, po ceni od 400 dinara za južnu, 600 dinara za bočne delove istočne i zapadne, a 800 dinara za centralna mesta na tribinama.

Meč je na programu u četvrtak od 20.15, direktno će ga prenostiti RTS na prvom programu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

ZaglebijeSuperligaSrbijaFK PartizanNikola MilenkovićLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara