"Trenutak kada su saigrači izneli Ivanovića sa parketa"
"Trenutak kada su saigrači izneli Ivanovića sa parketa"

Ivanović i Luvavu propuštaju Borac, neizvesno učešće u plej-ofu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.16. | 16:30

Ipak, u klubu će učiniti sve kako bi se tandem oporavio za početak doigravanja i gotovo izvestan duel sa Crvenom zvezdom

Trenutak kada su saigrači izneli Ivanovića sa parketa

Iza Mege je noć puna briga, te prepodne rezervisano za lekarske kontrole koje su dale nepovoljne rezultate - Nikola Ivanović i Timoti Luvavu doživeli su distorzije skočnih zglobova, zbog kojih će biti primorani da propuste meč poslednjeg kola Superlige protiv Borca u Sremskoj Mitrovici.

Izabrane vesti

Dvojica ponajboljih košarkaša Mega Leksa doživeli su identične povrede, Ivanović desnog, Luvavu levog članka, zbog čega će morati da odmore, kako bi pokušali da saniraju štetu pred početak plej-ofa. S obzirom na prirodu povreda, ono što u ovom trenutku predstavlja dodatnu glavobolju za trenera Dejana Milojevića jeste i to što su dvojica članova prve petorke neizvesni i za početak doigravanja, koje je na programu narednog vikenda. 

Sada se Luvavu i Ivanović nadaju da bi uz malo sreće, ali i adekvatnu medicinsku pomoć mogli da budu u operativnom stanju do najvažnijeg dela takmičenja.

Ali, Luvavu je zbog identičnog problema propustio kompletnu finalnu seriju Jadranske lige upravo protiv Crvene zvezde, a u slučaju da oporavak ne bude tekao željenim tokom, kao što je bio slučaj sa francuskim bekom nedavno, vrlo lako moglo bi da se dogodi da Mega ostane bez dvojice važnih igrača. 

Podsetimo, obojica su povrede doživeli u finišu prvog poluvremena meča protiv Partizana igranog u Pioniru u subotu uveče. Crno-beli su tada stigli do pobede vredne overavanja prve pozicije na tabeli Grupe B, dok bi situacija u susednoj grupi mogla da se izmeni jedino ako FMP napravi senzaciju protiv Crvene zvezde. 

Međutim, Mega se nalazi u poznatoj situaciji, pošto gotovo cele sezone kuburi sa brojnim povredama. Od kapitena Radeta Zagorca, preko Alfe Kabe i Ognjena Jaramaza, do Luvavua i Ivanovića i još nekoliko prvotimaca. I pored toga tim iz Sremske Mitrovice stigao je do trofeja u Kupu Radivoja Koraća i finala Jadranske lige. 

Pred Megom je nepunih sedam dana neizvesnosti. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Timoti LuvavuSrbijaNikola IvanovićMega LeksKošarkaška SuperligaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara