"Ivica Iliev"
"Ivica Iliev"

Ivica Iliev o novom treneru Partizana: Da pogodimo! Da nam ideje budu iste

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 13:32

“Udarili smo u zid, vreme je da se promešaju karte“, kaže sportski direktor crno-belih, uz zahvalnost Ivanu Tomiću na “divnoj saradnji“

Ivica IlievDosadašnjem "hvala", budućem "nada".

Tako izgleda Partizan danas, jutro posle prihvaćene ostavke trenera Ivana Tomića.

Izabrane vesti

Čelnici crno-belih osetili su potrebu da javno upute reči zahvalnosti strategu koji ih je predvodio minulih osam meseci i izraze uverenje da će sledeći šef struke uspeti da pokrene Parni valjak iz gliba u koji je upao eliminacijom iz Evrope i lošim početkom Superlige.
"Niko u klubu nije razmišljao na ovaj način i u ovom problemu, pogotovo što smo stvorili tim ljudi u struci i igrački kadar koji je trebalo Partizanu da donese dobre rezultate. Nažalost, brzo smo udarili u zid. Sad je trenutak da se promešaju karte i krene u drugom pravcu", najavio je Ivica Iliev u prvom obraćanju javnosti posle ostavke Ivana Tomića.

O njemu – sve najlepše. Sa bivšim kapitenom i sportskim direktorom klub iz Humske 1 je osvojio Kup Srbije, međutim, daleko od toga da će se njegov učinak na klupi pamtiti samo po tom jednom peharu.
"Izuzetno sam tužan. Tomić je divan strateg, predan poslu, dao je svu energiju za naš Partizan. U zajedničkoj analizi je teško naći odgovore šta nije valjalo. Ja bih mu zahvalio na divnoj saradnji i poželeo sve najbolje u daljoj karijeri. Izašli smo u susret njegovoj želji, prihvatili apel da više ne bude trener Partizana, kao i apel naših vernih navijača, kojima bih se izvinio za rezultate nedostajne kluba, a zahvalio za pokazanu veliku ljubav. Osetili su težak momenat i nisu se obrušili na naše igrače posle razočaravajućih rezultata".sa članovima klupskog rukovodstva

Iste te navijače, kao i poklonike fudbala bez obzira na klupsku obojenost, zanima ko će biti novi šef struke. U opticaju je nekoliko imena. Prvi pik uprave je Marko Nikolić, a kao kandidati figuriraju Vladimir Vermezović i Radovan Ćurčić.
"Rano je pričati o promociji novog, ali je bitno da se ta tema što pre završi. Imamo problem vremena, ali ne želimo da se zalećemo. Radimo na tome da pogodimo s novim trenerom, da nam se poklope ideje i viđenja sadašnjosti i budućnosti Partizana. Sigurno ćemo u narednih dan-dva imati novosti za javnost", dodao je sportski direktor.

Marko Nikolić prvi pik Parnog valjka!

I najavio bolji period na crno-beloj strani Topčiderskog brda.
"Sutra je novi dan. Moramo da nastavimo da se borimo i verujemo. Najlakše je odustati. Imamo obavezu prema Partizanu i navijačima. Daćemo sve što je u našoj moći da iz ove situacije izađemo. Sve je tu, ubeđen sam. I kad sve izgleda lepo sigurno postoji razlog zbog čega je trenutno loše. Dajemo sve od sebe da shvatimo taj razlog, uveren da ćemo ga brzo otkloniti".

Na kraju je poentirao:
"Jedna doza šoka nam je svima potrebna. Promene uvek donesu nešto novo. U startu i dobro. A ja se nadam da će promena biti dobra ne samo na početku, nego dugoročeno", zaključio je Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvica IlievIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara