"Huan Sebastijan Veron"
"Huan Sebastijan Veron"

Iz dresa pravac u predsedničku fotelju: Veron prvi čovek Estudijantesa?

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.08.14. | 22:37

Izbori za mesto predsednika biće održani 28. septembra

Huan Sebastijan VeronLegendarni argentinski vezista Huan Sebastija Veron odlučio je da ozvanični kandidaturu za mesto predsednika Estudijantesa u nameri da “unapredi i modernizuje“ sve strukture kluba.

Klub u kojem je 39-godišnji as napravio svoje prve fudbalske korake već četiri godine nije osvojio nijedan trofej, odnosno još od 2010. godine, kada je u ekipu iz La Plate stigao pehar šampiona Aperture.
"Ja ću biti na čelu grupe ljudi koja želi da unapredi ovu instituciju i odvede je korak napred. Kandidovao sam se za predsednika kluba", rekao je Veron, a zatim nastavio:
"Ideja je da modernizujemo klub u svakom sektoru. To nije odluka koju sam doneo naprasno, već je to proces koji se razrađuje već duže vreme", dodao je bivši igrač Čelsija, Intera, Lacija i Mančester junajteda.

Izabrane vesti

Izbori za mesto predsednika Estudijantesa biće održani 28. septembra, a Veronu će jedini protivnik biti Veron Enrike Lombardi, aktuelni prvi čovek kluba.

Podsetimo, Veron je klupska legenda, čiji dres je nosio u tri različita mandata (1994-1996; 2006/07-2012; 2013/14). U penziju je otišao pre nekoliko meseci, upravo kao igrač Estudijantesa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Južna AmerikaHuan Sebastijan VeronestudijantesArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara