""
""

Iz Juventusa grme na sudije: Poništen nam čist gol, Bajern zaslužio crveni karton u prvom poluvremenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.03.16. | 11:24

Sporan je i četvrti gol Bavaraca

U Juventusu se ne mire tako lako sa eliminacijom od Bajerna iz Lige šampiona. Da su izdržali još nekoliko minuta i sprečili Milera da izjednači verovatno danas ne bi pričali o suđenju. Ali posle onako bolne eliminacije, nije čudo što traže krivce na svakoj strani.

Izabrane vesti

Juventusov sportski direktor Đuzepe Marota je grmeo posle meča na švedskog sudiju Eriksona i njegove pomoćnike označivši ih kao jedan od razloga Juventusove eliminacije. Italijani su najviše besni zbog poništenog gola Morate u prvom poluvremenu kada je Španac bio bar metar dalje od Nojera nego poslednji igrač Bajernove odbrane.
Prvo moram da kažem da saosećam sa igračima, a onda i da ostaje veliki žal. Trener je uradio sjajan posa, ali sudijska trojka je napravila veliku grešku kada je poništila regularan gol Morate. To je moglo da promeni tok utakmice. To su situacije koje imaju veliki uticaj i koje potpuno menjaju sliku na terenu. Nadamo se da će neko zaštiti italijanski fudbal na internacionalnom nivou. Ovo nije šteta samo za Juve već za kompletan italijanski fudbal. Određene sudijske odluke nanose veliku štetu našem fudbalu”, rekao je Marota posle utakmice.

Potom je podsetio na još jednu odluku švedskih arbitara. Smatra da je Bajernov štoper Džošua Kimih zaslužio crveni karton u prvom poluvremenu kada je laktom u glavu udario Alvara Moratu.
“Prvi put da vidim tako nešto. U evropskim utakmicama se i za mnogo manje prekršaje daju kartoni, a on nije dobio ni žuti. Čak je i njihovom četvrtom golu prethodio faul nad Pogobom. Kada igrači i trener ulože tolike napore da naprave uspeh, onda očekujem bar fer suđenje”, zaključio je Juventusov direktor. 


tagovi

NemackaLiga šampionaJuventusItalijaEvropaĐuzepe MarotaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara