""
""

Iz Lučana u Segundu: Saša Jovanović potpisao za Kordobu

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.08.17. | 11:48

Jedan od najzaslužnijih za odlazak brzonogog veziste u španski fudbal bio je njegov novi saigrač i nekadašnji prvotimac Partizana Saša Marković

Iz Lučana pravo u Segundu. Najbolji igrač Mladosti Saša Jovanović potpisao je za špansku Kordobu i u večernjim časovima će biti predstavljen kao 11 pojačanje ovog kluba u letnjem prelaznom roku, javili su tamošnji lokalni mediji.

Izabrane vesti

U Kordobi Jovanovića, koji se nedavno povezivao i sa Crvenom zvezdom i Partizanom, predstavljaju kao odlično rešenje na bočnim pozicijama, kao igrača koji poseduje izuzetnu brzinu i odlično rešava situacije jedan na jedan.

Pre nego što su sve dogovorili sa Jovanovićem, čelnici Kordobe su dobili i izuetne preporuke od nekadašnjeg igrača Partizana Saše Markovića, što je bio jedan od ključnih razloga za angažovanje odlčnog igrča Lučanaca. Očekuje se da predstavljanje brzonogog srpskog fudbalera bude obavljeno večeras od 20 časova.

Pored Saše Markovića, saigrač Jovanoviću u novom klubu biće i još jedan srpski internacionalac Igor Stefanović, koji je svojevremeno čuvao mrežu Radničkog iz Niša, Zemuna, Voždovca i čačanskog Borca, dok je pre Kordobe nekoliko sezona bio u Portugaliji.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvropaKordobaMladost LučaniPrimeraSaša JovanovićŠpanijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara