""
""

Iz Monaka prete: Juventus može da se brani, mi dajemo golove

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.17. | 16:40

"Naš tim nema limite, mlad je i ne boji se nikoga", poručuje potpredsednik Kneževa Vidim Vaslijev

Osveta je u fudbalu često zabranjena reč, ali u slučaju okršaja Monaka i Juventusa u polufinalu Lige šampiona verovatno će biti na snazi. Na njoj insistiraju u Keneževini, a potpredsednik kluba Vidim Vasiljev poručuje da je ona velika ambicija u okršaju sa Starom damom.

Izabrane vesti

Razlog je četvrtfinalni poraz iz sezone 2014/15. kada je Juventus u dva meča slavio ukupnim rezultatom 1:0. Rus zna da je italijanski tim jači sada nego što je bio pre dve sezone, ali ih upozorava da je i Monako znatno snažniji.
„Polufinale će očigledno biti stvar osvete. Bolji smo nego pre dve sezone u to nema sumnje. Znali smo da nas u ovoj fazi takmičenja očekuje snažan protivnik, neko iz vrha evropskog fudbala. Nismo se zadovoljili samo što smo se plasirali u završnicu Lige šampiona. Učinićemo sve da prođemo u finale“, kaže Vasiljev.

Čelnik Kneževa se ne plaši Stare dame i pleni optimizmom.
„Juventus može da se brani, mi znamo da dajemo golove. Naš tim nema limite, mlad je i ne boji se nikoga. Jedino nam možda nedostaje malo iskustva pošto je ovo prvo polufinale za naše igrače“, zaključio je potpredsednik Monaka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Liga šampionaLiga 1JuventusItalijaFrancuskaVadim VasiljevSerija AMonako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara