"Stadion Karađorđe"
"Stadion Karađorđe"

Iz Voše poručuju: Nema prodaje igrača Zvezdi i Partizanu, idemo na titulu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 11:56

"Smatram da su nam potrebna pojačanja na poziciji desnog beka i klasičnog špic igrača", kaže Dragoljub Zbiljić predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina

Stadion KarađorđePredsednik Poslovnog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić najavio je da klub neće prodavati svoje najbolje igrače, jer želi da se ove sezone umeša u borbu za titulu šampiona Srbije.

Fudbaleri Vojvodine trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli, sa jednom utakmicom i tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde. U do sada šest odigranih mečeva, crveno-beli iz Novog Sada su ostvarili pet pobeda i samo jedan remi.
"Lično, smatram da su nam potrebna pojačanja na poziciji desnog beka i klasičnog špic igrača, jer je sezona duga, a ambicije su nam vrlo visoke. Ono što je vrlo važno da se zna i što želim da poručim svima jeste da prodaje igrača neće biti, jer Vojvodina ide na titulu ove sezone", naglašava Zbiljić.

Izabrane vesti

Posebno ne konkurentima za titulu iz Beograda.
"Neće biti prodaje igrača našeg tima konkurentskim klubovima iz Beograda. Postoje razna nagađanja u javnosti, ali Crvena zvezda i Partizan će pojačanja za svoje timove morati da potraže na nekoj drugoj strani. Dakle, Vojvodina neće prodavati svoje igrače Zvezdi i Partizanu", podvukao je Zbiljić.

On je prezadovoljan poslom koji radi Nenad Lalatović kog je nazvao najboljim trenerom u Srbiji.
"Nenad Lalatović je čovek velike trenerske budućnosti i trenutno najbolji trener u srpskoj fudbalskoj ligi. Ja imam ogromno poverenje u njega i njegov rad, a na nama je da obezbedimo dugoročnu stabilnost kluba, što iskreno i činimo. Trujić, Meleg, Paločević, Antić i Malbašić nisu na prodaju, što je bio naš odgovor svim fudbalskim menadžerima koji su se poslednjih mesec dana uporno raspitivali o njima".

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016EvropaDragoljub ZbiljićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara