"Dosa Žunior (levo) u duelu sa Loikom Remijem iz Liona"
"Dosa Žunior (levo) u duelu sa Loikom Remijem iz Liona"

Izabrao i Stojadinović: Dosa Žunior na meti Zvezde? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.13. | 22:09

Štoper AEL-a i reprezentativac Kipra bi prema saznanjima MOZZART Sporta mogao da bude jedno od rešenja za štopersku liniju crveno-belih

Dosa Žunior (levo) u duelu sa Loikom Remijem iz LionaIgranka se nastavlja, ali ovaj put u režiji onoga koji je za to i zadužen. Naime, pošto predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Slaviša Kokeza već danima sipaju svoje predloge za pojačanja konačno je došlo vreme da se odluči i sportski direktor Zoran Stojadinović. A on je zaokružio ime Dose Žuniora (na slici levo)!

Portugalac rođen avgusta 1986. godine u Lisabonu već četiri godine je član AEL-a iz Limasola, koji je prošle sezone izbacio Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kiparski mediji još tada su pisali da bi Žunior mogao da karijeru nastavi u Srbiji, ali ta opcija nikada nije dobila potvrdu u Humskoj.

Izabrane vesti

Međutim, možda je sada došlo vreme da 26-godišnji štoper zaista oseti čari srpskog fudbala. Naime, ugovor sa AEL-om mu je istekao, a svi znamo koliko finansijama opterećenoj Zvezdi znači besplatan igrač.

Obzirom na krizu na Kipru sigurno je da Žunior ne bi mogao da u AEL-u "izboksuje" neki baš papren ugovor, pa je dolazak u Beograd sasvim moguć. A barem sudeći po onome što je Žunior lane prikazao u dvomeču sa Partizanom čini se da Portugalac sa stažom u reprezentaciji Kipra (odigrao sedam utakmica) i kvalitetom zaslužuje crveno-beli dres.

Opet, jasno je da ni Zvezda nije u situaciji da se rasipa, te da su brojni članovi uprave protiv dovođenja ipak skupih stranaca, pa ćemo tek videti kako će Sportska komisija kluba reagovati na jedan od predloga sportskog direktora. Već postoje neke najave da će na pojedine Džajićeve predloge biti stavljen veto.

Sigurno je da će ih biti još sijaset, jer je Zvezdi neophodna potpuna rekonstrukcija tima.

Podsetimo, Zvezda sutra predstavlja prvo pojačanja, napadača Đorđa Rakića, a intenzivni pregovore vode se sa još gomilom igrača. Među njima i Nikolom Mijailovićem, te Vladimirom Radivojevićem.

(Foto: Action Images)


tagovi

AEL LimasolFK Crvena zvezdaDosa ŽuniorSrbijaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara