""
""

Izbacio je Zvezdu, sada preti Čukaričkom: Trener Gabale veruje u uspeh na Banovom Brdu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 22:15

"Ne bih se složio da se u Azerbejdžanu ne gaji napadački stil igre. Dajemo svoj maksimum, uigravamo se kroz evropske mečeve. Očekujem dobru utakmicu", rekao je Roman Grigorčuk

Trener fudbalera azerbejdžanske Gabale, Roman Grigorčuk, rekao je da očekuje dobru utakmicu protiv Čukaričkog i ocenio da su šanse za uspeh podjednake. Ovaj ukrajinski stručnjak ostao je upamćen pre dve godine kada je sa Odesom eliminisao Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Dva kluba, Čukarički i Gabala, sastaju se u četvrtak u Beogradu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
"U ovoj fazi takmičenja sve ekipe su dobre i rekao bih da su šanse za pobedu približne, da nema favorita. Igrate koliko vam protivnik omogući. Ne bih se složio da se u Azerbejdžanu ne gaji napadački stil igre. Dajemo svoj maksimum, uigravamo se kroz evropske mečeve. Očekujem dobru utakmicu", rekao je Grigorčuk na konferenciji za medije u prostorijama srpskog kluba.

Utakmica između Čukaričkog i Gabale igra se sutra od 20.30 sati na stadionu na Banovom brdu, a revanš je sedam dana kasnije.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaRoman GrigorčukLiga EvropeGabalaEvropaČukaričkiAzerbejdžan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara