""
""

Izgubiš, pa te opljačkaju i na kraju izuju bosog!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.09.16. | 13:41

Težak život fudbalera u Venecueli

Da su znali kakva će im biti nedelja verovatno da fudbaleri venecuelanskog kluba Truhiljnaos ne bi ni ustajali iz kreveta, ali život je takav. 

Izabrane vesti

Neverovatna priča stiže nam iz Južne Amerike gde je autobus sa fudbalerima ovog tima u ponedeljak ujutru otet od strane naoružanih pljačkaša u severoistočnom delu zemlje u pokrajini Anzoategi. Igrači Truhiljanosa su se vraćali kući sa gostovanja Monagasu u kojem su izgubili kada su ih presrela šestorica otmičara.

Upali su u autobus, poskidali fudbalere ovog tima i pokupili im sve dragocenosti - laptopove, satove, mobilne telefone, novčanike, odeću i obuću... Čitava pljačka trajala je oko dva i po sata, a osim što su im pokupili svu odeću i obuću pljačkaši su odneli i DVD plejer iz autobusa.

Venecuela, koja inače prolazi kroz tešku ekonomsku krizu, suočava se poslednjih godina sa porastom stope kriminala. Napad na fudbalere se dogodio u ponedeljak rano ujutru dok se tim Truhiljanosa vraćao ka svom gradu Valeri. Bilo je to putovanje od čak 1.000 kilometara, kada su ih u Anzoategi na 300. presreli napadači.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Venecuelameđunarodni fudbalJužna AmerikaFK Truhiljanos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara