""
""

Jagodina ima pravu zamenu za Popaja!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.13. | 10:51

Osvajač Kupa Srbije želi da napad pojača nekadašnjim golgeterom OFK Beograda Đorđem Rakićem

Otišao jer Miloš Stojanović iz Jagodine i rastužio mnoge navijače ovog kluba. Sjajnim igrama, popularni Popaj je zaslužio transfer u Kinu i ostavio upraženjeno mesto prvog napadača u Jagodini. Ali, u osvajaču Kupa Srbije rade punom parom da popune rupe i koliko toliko stvore respektabilan tima za narednu sezonu. Tako je u prvi plan za mesto Stojanovićevog naslednika iskočio Đorđe Rakića!

Izabrane vesti

Nekada veliki talenat srpskog fudbala koji nije imao sreće posle odlaska iz OFK Beograda je meta  Jagodine. Rakić je posle odlaska sa Karaburme, igrao za austrijski Salcburg, italijansku Ređinu, nemački Minhen 1860, te katarske klubove Al Garafu i Al Arabi. Sada je slobodan igrač, a letos se pominjao i kao želja Partizana. Međutim u Jagodini već preduzimaju konkretne korake.
„Zainteresovani smo za Rakića, u naredna dva tri dana ćemo obaviti razgovore na tu temu“, rekao je za Žurnal, prvi čovek jagodinskog superligaša Goran Milanović.

Inače, na izlaznim vratima kluba je i odlični vezista Goran Gogić koji ima ponude iz Rusije i Azerbejdžana, pa nema sumnje da novog trenera Mladena Dodića očekuje veliki posao. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Đorđe RakićJagodinaMiloš StojanovićSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara