"Milanović i Krunić"
"Milanović i Krunić"

Jagodina je među četiri top kluba u Srbiji...

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.10.15. | 17:44

"Po uspešnosti smo odmah uz Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu, a od proleća će sve biti drugačije i bolje", poručuje predsednik Goran Milanović

Milanović i Krunić

Predsednik Jagodine Goran Milanović izjavio je da je klub, bez obzira na trenutno stanje na tabeli, poslednjih pet godina među četiri najuspešnija u Srbiji.
"Po uspešnosti smo odmah uz Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu. Od proleća će sve biti drugačije i bolje", rekao je Milanović na brifingu sa novinarima povodom klupske slave Sveta Petka.

Izabrane vesti

Predsednik Ćurana je dodao da klub beleži najlošije rezultate od kada se plasirao u Superligu, ali da je to zato što je krenuo sa obnovom.
"Ove godine smo, u takmičarskom smislu, u situaciji na koju nismo navikli. Poslednjih šest-sedam godina otkad je Jagodina u Superligi, ovo, je sa stanovišta rezultata i bodovnog salda, najlošiji start", ocenio je Milanović.

Potom je prvi čovek Jagodine dodatno pojasnio.
"Mislim da je to posledica neke naše odluke koji smo doneli još u junu, a to je da je posle četiri pet godina rezultaske ekspanzije, došao period obnove kluba. Krenuli smo sa kompletno renoviranim timom, sa mladim igračima, oslonjeni na vlastite snage, iz omaldinskog pogona. Bilo je teško doneti tu odluku, ali nama koji smo je doneli bilo je jasno da ćemo, naročitio u ovom delu sezone u takmičarskom delu imati problema", konstatovao je prvi čovek kluba.

Prema njegovim rečima i pored reorganizacije očekivali su se bolji rezultati.
"Moram biti iskren, nismo očekivali da ćemo ovako stajati na tabeli, ali kako se radi o nekoliko meseci na realizacaiji tog projekta, mislim da idemo u dobrom pravcu. Za nas nije neočekivano, osim što smo možda mogli da imamo neki bod više. Ovo su planirani potezi".

Milanović je poručio i da je prioritet kluba da stvara igrače kako bi od njihove prodaje mogao da živi, da se puno uradilo na infrastrukturi i podsetio da će za oko mesec dana Jagodina dobiti i teren sa veštačkom travom.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

JagodinaGoran Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara