"Mladen Dodić"
"Mladen Dodić"

Jagodinci zadovoljni žrebom: Možemo da izbacimo Kluž

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.06.14. | 16:56

„Vreme je da u Evropi napravimo pomak“, ističe trener Mladen Dodić

Mladen DodićTrener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je rival u drugom kvalifikacija za Ligu Evrope, rumunski Kluž, dobar tim koji dolazi iz kvalitetne lige, ali da je vreme da njegova ekipa napravi iskorak u Evropi.
Mogao je da padne i lakši i teži protivnik, na te stvari ne možemo da utičemo, imamo iskustvo iz prošlogodisnjeg takmičenja kada smo dobili najtežeg protivnika. Protivnika cenim jer je iz jake lige i ima odlučno iskustvo u Evropi, ali mi smo, poslednjih godina pokazali kontinuitet dobrih igara, dobrih rezultata, sada nam je vreme da i u Evropi napravimo pomak“, rekao je Dodić.

On je naveo da su šanse za prolaz dalje jednake za oba tima i da je optimista.
Poštujemo svakog protivnika i ovog, imamo vremena da prikupimo sve informacije i na ovim pripremama u Sloveniji pokušaćemo da odigramo prijateljsku utakmicu sa nekim klubom iz Rumunije“, naveo je Dodić.

Izabrane vesti

Prvotimac Jagodine Milan Đurić istakao da je ekipa Kluža poznata, ali da nisu očekivali da je dobiju za rivala.

Predsednik Jagodine Goran Milanović napomenuo je da će u mečevima sa Klužom ekipa imati priliku da se raduje i pređe u treći krug takmičenja.
Mogli smo da dobijemo i mnogo lakšeg protivnika, mislim da su nam šanse ovog puta izjednačene. Jagodina je u odnosu na prošlu godinu porasla i verujem da ćemo, iskustvom, koje smo stekli, imati prilike da se rađuemo i pređemo u treći krug“, rekao je Milanović posle žreba.

Mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju se 17. i 24. jula.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMladen Dodićkvalifikacije za Ligu EvropeKluzJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara