"Jan Rajt"
"Jan Rajt"

Jan Rajt otkrio prve reči Patrika Vijere na engleskom: Totenhem je s...e

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.15. | 16:16

„Od sadašnjih igrača Arsenala najradije bih igrao sa Ozilom. Zato što bi me on našao i razumeo moja ubacivanja poput Bergkampa“, rekao je bivši engleski napadač

Jan RajtEngleska obiluje velikim derbijima, a u prestonici nema većeg od susreta Arsenala i Totenhema. Bivši igrač Tobdžija Jan Rajt je otkrio da je igračima sa tadašnjeg Hajberija toliko značio rivalitet sa lokalnim protivnikom da su prve reči Patrika Vijere na engleskom bile uvredljivog sadržaja na račun Sparsa.

Rajt je otkrio da su starosedeoci učili inostrane fudbalere važnosti derbija severnog Londona.
„Kada sam potpisao za Arsenal Dejvid Rokasl i ja smo ostajali budni do četiri, pet ujutru pričajući o derbiju, o onome što znači, onome što znači navijačima. I čim bi novi igrač došao odmah bi ga naučio da je to velika utakmica. To je Totenhem. To je naš glavni rival. Kada je Patrik Vijera počeo da uči engleski prva stvar kojom smo ga naučili je ’Totenhem je s...e’. Kada si igrač moraš da se uključiš u to, u rivalitet“, objasnio je Rajt.

Izabrane vesti

Penzionisani golgeter nije oklevao kada je upitan sa kojim trenutnim fudbalerom Arsenala bi najradije igrao.
„Ozil. Zato što bi me Ozil našao. Našao bi me. Kada bi lopta sad doletela i pogodila me u glavu odnekud to bi bio Ozil. Ako gledate Ozila kao što ja to radim znate da on tiho i efikasno radi kvalitetne stvari. Znam da bi on razumeo moja ubacivanja kao što je to radio Denis Bergkamp“, objasnio je Rajt.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaPatrik VijeraMesut OzilJan RajtEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara