"Jang i Huan Mata"
"Jang i Huan Mata"

Jang dočekao svojih pet minuta: Protiv Felainija se ne može, glasne komšije su ućutale

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 13:56

Mesecima na meti kritika, sada junak Old Traforda

Jang i Huan MataPričalo se da nije kalibar za Mančester junajted, da je zalutao na Old Traford... I možda zaista nije igrač koji je kadar da se bori za evropski tron, ali barem na nekoliko dana Ešli Jang je junak tribine. Gol i dve asistencije u pobedi nad omraženim rivalom Mančester Sitijem dale su 29-godišnjem krilnom fudbaleru pravo da se istakne i na rečima, a on je priliku oberučke ugrabio i ostrvio se na Građane.
"Želeli smo da naše glasne komšije ućutkamo i mislim da smo u tome uspeli. Kada imamo dan možemo da savladamo svakog", samouvereno će Jang, koji se posebno okomio na Jaju Turea.

Čoveka koji je već sezonama stub Sitijeve igre. Protiv Mančester junajteda međutim Ture nije bio na nivou. Maruan Felaini je zaslužio pohvale.
"Feli je bio briljantan. Svi će to reći. Fantastičan je. Već sam govorio da je malo ljudi koji mogu da se izbore sa njim. Kada mu je dan protiv njega se jednostavno ne može. A Jaja Ture nije želeo da se vraća u odbranu. Želeo je da bude na drugom kraju terena, ali morao je da se rva sa Felainijem. A kad je Feli u kaznenom prostoru protivnika imaš dobre šanse da postigneš gol".

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMaruan FelainiMančester SitiJaja TureEvropaEšli JangEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara