""
""

Janjić posle ubedljivog poraza u Nišu: Ništa ne bih menjao

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.08.16. | 21:57

Dvojica stručnjaka izneli impresije nakon premijernog meča trećeg kola

Fudbaleri niškog Radničkog ubedljivo su trijumfovali na Čairu protiv Rada na premijeri trećeg kola srpske Superlige (3:0), a šef stručnog štaba Nišlija Milan Rastavac izrazio je zadovoljstvo rezultatom, iako, kako kaže, ima i male zamerke na račun svojih pulena.

"Utakmica nije bila nimalo laka kako rezultat pokazuje. Videli smo šanse i na jednoj i na drugoj strani. Rad je stvarao prilike, imali smo sreće što nisu dali gol, a mi smo poentirali. Raduje me što smo nastavili sa dobrim rezultatima. Uz dobru atmosferu ulazimo u nastavak prvenstva. Zameram igračima na neaktivnosti u defanzivi i nepojavljivanju u nekim zonama koje su dogovorene i istrenirane", poručio je Rastavac u kameru Arene Sport.

Izabrane vesti

Trener Građevinara Aleksandar Janjić smatra da rezultat nije adekvatan pokazatelj viđenog na terenu.

"Kada se pogleda rezultat, ispada da je Radnički pružio ubedljivu igru ili da smo mi slabo odigrali, a ja to nisam video tako. Primili smo golove iz prva dva šuta i posle je bilo teško da se vratimo. Igrači su dali sve od sebe i do primljenih i nakon primljenih golova. Čestitam im na prikazanom karateru. Probali su sve, ali nisu uspeli da daju gol", kazao je Janjić.

On je izneo i zanimljivu konstataciju da neće doći do taktičkih promena nakon ovog ubedljivog poraza..

"Ništa specijalno neću menjati. Bilo bi drukčije da smo mi dali laka dva gola kao Radnički. Imali smo mnogo šansi, stativa i prečki, ali lopta nije htela u gol", podvukao je Janjić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišRadMilan RastavacEvropaAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara