"Aleksandar Janjić"
"Aleksandar Janjić"

Janjić pred кup okršaj sa braniocem titule: Čuka je favorit

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 10:51

Trener Javora ističe ipak da Ivanjičani u meč osminu finala takmičenja ne ulaze sa belom zastavom

Aleksandar JanjićFudbaleri ivanjičkog Javora u poslednjem kolu Superlige odigrali su nerešeno na gostovanju Radu (1:1) i sa  pozitivnim rezultatom dočekuju utakmicu osmine finala Kupa Srbije sa drugoplasiranim Čukaričkim. Trener Javora Aleksandar Janjić u izjavi za MOZZART Sport priznaje da su Brđani favoriti u najmasovnijem takmičenju.
"Čukarički je branilac pehara, potom dobili su poslednju prvenstvenu utakmicu sa ubedljivih 3:0 i zaista su u zavidnoj formi. Slobodno se može reći da su po trenutnoj formi među prve tri ekipe u Srbiji. Ipak, Kup je interesantno i specifično takmičenje, pa se često dešava da favoriti ne ispune očekivanja. Mi se nadamo najboljem, dakle prolasku u sledeću rundu i daćemo maksimum naših trenutnih mogućnosti da izađemo kao pobednici", kaže Janjić.

Ako se vratimo na domaći šampionat utisak je da ste malo popustili?
"Imali smo sjajnu seriju rezultata, odličan plasman, sad smo malo pali na tabeli, ali nismo nezadovoljni sedmom pozicijom, jedna pobeda nas vraća u vrh. Očekujemo plasman u plej of, ali još jedanaest kola ostalo je do razigravanja, to su velika 33 boda, zato rano je govoriti o tome", kazao je na kraju Janjić.

Izabrane vesti

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaSrbijaJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara