""
""

Janković blistao, ali ipak nije slavio: Ne mogu da objasnim šta se desilo, igrali smo odlično, a onda smo primili dva evrogola...

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.04.15. | 18:38

"Da smo pobedili možda bi i matematički obezbedili opstanak. Ovako i dalje moramo da budemo pod tenzijom, što i nije toliko loše, jer moramo da i dalje održavamo visok nivo forme", rekao sprski internacionalac

Fudbaleri Verone i Ćezene odigrali su najzanimljiviji meč  28. kola Serije A, koji je završen rezultatom 3:3  Jedan od najboljih pojedinaca ove utakmice bio je srpski internacionalac Boško Janković.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač Crvne zvezde meč je završio sa dve asistencije fantastičnom Luki Toniju i tako je nastavio seriju sjajnih igara otkako se vratio u startnu postavu kluba sa Bentegodija.
"Igrali smo odlično do tog 70. minuta, a onda smo primili dva evrogola. Ne mogu da objasnim šta se dogodilo, ali nismo smeli da ispustimo tu prednost. Dobro je što su ostali timovi koji se bore za opstanak izgubili. Da smo pobedili možda bi i matematički obezbedili opstanak. Ovako i dalje moramo da budemo pod tenzijom, što i nije toliko loše, jer moramo da i dalje održavamo visok nivo forme", rekao je Janković.

 Verona se ovim remijem popela na 14. mesto i u narednom kolu dočekuje Inter.

(FOTO: Action images)

 

tagovi

VeronaSerija AItalijaEvropaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara