"Sale Janković"
"Sale Janković"

Janković: Impuls za dalji rad, Garido uskoro debituje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.02.13. | 20:12

Šef struke zadovoljan posle ubedljive pobede Zvezde nad Ridom

Sale JankovićNastavak trijumfalnog niza u Beleku za dobro raspoloženje Aleksandra Jankovića. A kako i drugačije da bude posle pobede od 3:0 protiv Rida?
"Ušli smo u proces u kojem počinjemo da jurimo ritam, da 90 minuta igramo sa istim igračima što se i videlo pred kraj. Vetar nam je mnogo otežavao, bilo je teško razviti pas igru, ali smo mogli da vidimo mnogo toga pozitivnog. Raznovrsne napade, defanzivnu stabilnost i na kraju rezultat. Izazov je bio i fizički parirati rivalu, jer je Ridu ovo bila generalna proba za šampionat koji im uskoro počinje. Sve u svemu, jedan impuls za dalji rad i nastavljamo u pozitivnom raspoloženju", rekao je Janković posle meča.

Crveno-beli narednu utakmicu igraju već sutra protiv Lokomotive iz Tbilisija kada će oni koji su danas igrali odmarati. Izuzev Aleksandra Pantića i Uroša Spajića, koji će ponovo podeliti minutažu na po poluvreme, te Ognjenja Ožegovića, koji će provesti više vremena na terenu.

Malerozni Filip Kasalica će verovatno pauzirazi zbog infekcije oka, dok je novajlija u timu Luis Garido, koji se večeras priključio timu, na čekanju dok se ne utvrdi njegova fizička sprema.
"On je ove nedelje igrao takmičarsku utakmicu za Honduras, definitivno nije na nuli i vrlo brzo ćemo, za dan ili dva, videti koliko je spreman, pa će isto tako brzo i debitovati. Barem nekih 45 minuta, pa ćemo mu posle dizati minutažu", naveo je Janković, koga ne brinu ni dva crvena kartona jer se prijateljske utakmice i igraju u nešto nešto ležernije.


Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Aleksandar JankovicAntalija 2013FK Crvena zvezdaEvropaLuis GaridoTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara