""
""

Janković nakon remija sa favorizovanim Rimljanima: Zaslužili smo da pobedimo, ali to je fudbal... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.15. | 10:37

"Ipak, moramo da budemo iskreni i da kažemo da smo ostvarili dobar rezultat. Roma ima dosta jači tim nego prošle godine, ali odigrali smo sjajno", rekao je srpski vezista

Fudbaler Verone Boško Janković rekao je da je srećan zbog gola protiv Rome (1:1) na otvaranju nove sezone u Seriji A i poručio da je njegov tim zaslužio sva tri boda.

Izabrane vesti

Srpski vezista je još jednom pokazao da mu leže utakmice sa rimskim timom, pošto je i prošle sezone, takođe na Bentegodiju, bio strelac.
"Zaslužili smo da pobedimo, ali to je fudbal. Ipak, moramo da budemo iskreni i da kažemo da smo ostvarili dobar rezultat. Roma ima dosta jači tim nego prošle godine, ali odigrali smo sjajno", rekao je Janković za sajt Tutoverona.

Bivši fudbaler Crvene zvezde dodao je da veruje da će ekipa imati uspešnu sezonu ukoliko ponovi partiju iz meča sa Romom.
"Veoma sam srećan zbog gola, posebno što je prvi u novoj sezoni Serije A. Nadam se da će nas ova želja i motiv pratiti kroz ceo šampionat. U suprotnom, biće veoma teško", zaključio je Janković.

Fudbaleri Verone narednog vikenda u drugom kolu Serije A gostuju ekipi Ðenove.


(FOTO: Action images)


tagovi

VeronaSerija ARomaItalijaEvropaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara