"Janković"
"Janković"

Janković raspalio Delijama maštu: Treniram malo sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 09:47

"Čekam pravo rešenje. Nisam na kraju karijere i ne želim da igram previše daleko", otkriva doskorašnji fudbaler Verone

JankovićBoško Janković se ovog leta pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali se nije dogodilo ništa konkretno. Nedavno je raskinuo ugovor sa Veronom i slobodan je u izboru nove sredine. Pominjale su se destinacije u Seriji A, kao i daleke poput Izraela... Boško odbija tu mogućnost, kaže da i dalje čeka pravo rešenje, a do tada vredno trenira.

Između ostalog i sa Zvezdom. Što sigurno prija ušima pristalica crveno-belih.
"Govorim vam istinu. Nisam imao kontakte sa klubovima iz Serije A. Dobro se osećam, konstantno radim sa trenerom i malo sa Crvenom zvezdom. Želim da igram i pokažem kvalitet. Čekam na pravo rešenje cele situacije. Nisam na kraju karijere i ne želim da idem previše daleko da bih mogao da budem s porodicom. Nije vreme za daleke destinacije. A sigurno ostajem na terenu gde ću pokazati šta znam", rekao je Janković u razgovoru za Tutomerkatoveb gde je još istakao da se nije lako navići na italijanski stil igre i da je imao dobru saradnju sa Gasperinijem.

Izabrane vesti

Boško je sada slobodan igrač. Videćemo da li postoji šansa da ponovo obuče dres crveno-belih.

Jankovića navijači pamte po odličnim igrama koje je pružao od 2002. do 2006. godine s tim što je jedan period proveo na pozajmici u Jedinstvu sa Uba.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSerija AItalijaEvropaFK Crvena zvezdaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara