Jaro bez prvog špica

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.08.18. | 12:37

"Ekenas je najviše profitirao od kikseva HIFK-a i mog KPV-a. Na deobi je prve pozicije, u formi je, pa mu dajem prednost protiv rivala koji nije loš, ali ne ume da sačuva prednost ni kada igra dobro", kaže Miloš Josimov

Već smo navikli da druga finska liga može da bude i te kako isplativa, a u tom slučaju su od zlata vredni saveti srpskih internacionalaca koji nastupaju na severu.

Jedan od njih je Miloš Josimov, defanzivac drugoligaša KPV-a, koji je za TIP Novosti izanalizirao predstojeće mečeeve.
"Ekenas je najviše profitirao od kikseva HIFK-a i mog KPV-a. Na deobi je prve pozicije, u formi je, pa mu dajem prednost protiv rivala koji nije loš, ali ne ume da sačuva prednost ni kada igra dobro".

Izabrane vesti

Protiv koga vredi igrati?
"Jaro nije u formi, nedavno je ostao bez prvog špica, ali je doveo dvojicu Brazilaca koji već neko vreme nastupaju u Finskoj."

A ostali?
"KTP igra toplo-hladno, pa nije isključeno da će da iznenadi HIFK. Naš naredni rival lepo igra, ali ima suviše mlade fudbalere. Mi posle poraza na svom terenu imamo imperativ, ali moramo da 'krpimo' tim zbog dva crvena kartona iz prošlog kola. Isključeni su nam štoper koji je kapiten ekipe i krilni napadač iz Kolumbije. Inače, ne igramo loše, ali teško postižemo golove u poslednje vreme", zaključio je Josimov

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 5722 FIN 2 AC Oulu - Jaro ds 1X 1,23
Sub 16:00 5721 FIN 2 E.I.F. - Kajaani ki 1 1,70
Sub 16:00 5723 FIN 2 JJK - Haka tgg gg 1,60
Ukupna kvota3,35

FINSKA 2

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2Finska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara