"Aleksandar Janjić"
"Aleksandar Janjić"

Javor hendikepiran u Subotici

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.11.15. | 14:14

Loša pozicija Spartaka na tabeli brine Aleksandra Janjića

Aleksandar JanjićIvanjički Javor Matis koji sa Partizanom i niškim Radničkim ima po 25 bodova i nalazi se na petoj poziciji Superlige u 17. kolu gostuje subotičkom Spartaku. Trener Ivanjičana Aleksandar Janjić za Mozzart Sport kaže da očekuje tešku, ali otvorenu utakmicu.
"Spartak je pri dnu tabele i bodovi su mu preko potrebni, očekujem od domaćih da budu ofanzivni", istiće Janjić i nastavlja. "Javor uvek igra otvoreno, borbeno i iz takve igre doći će i do ostvarenja naših planova za meč u Subotici".

Svojevremeno ste bili drugi, odmah iza Zvezde, sad za Čačanima zaostajete pet poena.
"Nismo posustali, praktično smo na deobi četvrtog mesta sa Partizanom, bod manje od Čukaričkog. Sve je to očekivano, mi smo rasterećeni željni novog dokazivanja. Mislim da smo najofanzivnija ekipa u ligi. Evo, u Pazaru smo imali 68 odsto posed lopte, imali smo sedamnaest udaraca ka golu. I sad ćemo biti ofanzivni i težiti pobedi. Jurimo Borac jer imamo mlade, kvalitetne i ambiciozne igrače".

Izabrane vesti

I pored toga što u Subotici nećete biti kompletni...
"Imamo ozbiljnih kadrovskih problema, izostaje više startera, ali šta je tu je. Tako je bilo i u Pazaru pa su momci koji su dobili šansu dobro odradili posao", kazao je na kraju Janjić.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaSrbijaJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara