""
""

Javor ljulja kao nikada dosad: Pogled na tabelu deluje fantastično!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 13:48

"Čestitam igračima, ali ovo je tek početak, mnogo teških mečeva je pred nama. U ovom trenutku smo zadovoljni jer na četiri utakmice nismo primili gol, a efikasnost nije loša", rekao je strateg Ivanjičana Aleksandar Janjić

Posle minimalne pobede u komšijskom derbiju nad ekipom Borca, fudbaleri i stručni štab Javora sa zadovoljstvom bacaju pogled na tabelu Superlige. Ivanjičani su trenutno usamljeni na čelnoj poziciji sa 12 bodova i samo Partizan, posle večerašnjeg derbija u Novom Sadu, eventualno može da se izjednači po broju osvojenih poena sa aktuelnim šampionom.
"Pogled na tabelu izgleda fantastično. Međutim, moram da naglasim da smo potpuno zaluženo prvi jer momci sjajno rade i imaju individualni i timski kvalitet. Čestitam igračima, ali ovo je tek početak, mnogo teških mečeva je pred nama. U ovom trenutku smo zadovoljni jer na četiri utakmice nismo primili gol, a efikasnost nije loša", rekao je strateg Javora Aleksandar Janjić.

Izabrane vesti

Šta reći o utakmici koja je odigrana pred punim tribinama stadiona kraj Morave?
"Sve je bilo očekivano, nije bilo preterano lepog fudbala, nije bilo iznenađenja jer se odlično poznajemo. Bilo je dosta trčanja, taktičkih varijanti i pobednika je odlučio jedan gol. Bila je to akcija Stojaković - Josović. Ekipa je uspela da se odbrani i pokazala karakter. Bodovi su zasluženo otišli u Ivanjicu".

Sledi spremanje za naredni duel sa OFK Beogradom?
"Romantičari su ubedljivo savladali Radnik, radi se o solidnom kolektivu sa dosta mladih igrača. Spremićemo se dobro i nećemo dozvoliti rivalu da nam pokvari planove", zaključio je Janjić.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: Miroslav Jelisavčić Piko)


tagovi

SuperligaSrbijaJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara