""
""

Javor opasno ljulja: Sledeći je Borac

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.15. | 13:11

“Čačani su uz Čukarički tim u najboljoj formi, ali verujemo u pobedu”, poručuje trener Ivanjičana posle pobede nad Brđanima

Ivanjički Javor je u dramatičnoj penal završnici savladao aktuelnog osvajača kupa, ekipu Čukaričkog i izborio plasman u dalju fazu takmičenja. Trener Ivanjičana Aleksandar Janjić za Mozzart Sport kaže da je njegov sastav ostvario značajan trijumf.
Čukarički  je, uz Borac, trenutno u najboljoj formi, došli su u najjačem sastavu sa željom da prođu dalje. Javor je odigrao kvalitetno, posebno u prvom poluvremenu, ali kad sagledam celu utakmicu, imali smo više prilika i bilo bi zasluženo da smo prošli posle regularnih 90 minuta. U penal završnici imali smo više nerava, bili smo fokusirani i pored dva promašena penala došli smo do pobede u šestoj seriji“, poručio je za MOZZART Sport Aleksandar Janjić

Nemate baš puno vremena  za slavlje jer u narednom prvenstvenom kolu dočekujete zahuktali Borac?
Naš rival zaslužuje svaki respekt, šta reći o timu koji Zvezdi da pet golova, devet u poslednja dva susreta...U formi su, ali verujem u naše igrače i naš kvalitet. Naravno da idemo na pobedu“.

Izabrane vesti

Da li će biti specijalnih čuvara i markacija?

Tek pripremamo utakmicu sa Borcem, najvažnije je da oporavim naš tim. Neće biti specijalnih zadataka jer Borac kao kolektiv igra dobro, naravno ima odlične pojedince, ali kao tim su sjajni“, rekao je na kraju Janjić.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaJavorEvropaBorac ČačakAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara