"Mesi"
"Mesi"

Jedna akcija Argentinaca koja će naciji uliti nadu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.06.14. | 22:46

Gaučosi sa drugim timom došli do sigurne pobede protiv Slovenije

MesiReprezentacija Argentine odigrala je poslednju pripremnu utakmcu pre Svetskog prvenstva u Brazilu i sa drugim timom savladala Sloveniju sa 2:0 (1:0).

Alehandro Sabelja je na klupi ostavio Mesija, Aguera, Di Mariju i to se primetilo u igri Argentine, mada je najveći problem bio nedostatak motivacije, protiv takođe nemotivisanog protivnika. Deluje kao i da su se igrači Argentine uplašili da ne prođu kao Montolivo pa su čuvali noge. Ipak, Lusas Bilja je uspeo da se povredi na startu utakmice, a nekoliko minuta kasnije Gaučosi dolaze do vođstva. Gol je postigao Rikardo Riki Alvarez koji je uzeo loptu Slovencima na njihovoj polovini, povukao do ivice kaznenog i levom nogom zatresao mrežu.

Izabrane vesti

Čim su igrači u plavo-belim dresovima prestali sa slavljem Bilja je napustio igru i postavlja se pitanje da li će on igrati na Mundijalu.

Sabelja je u 58. minutu uveo u igru Anhela di Mariju, Serhija Aguera i Lionela Mesija, a uparvo njih trojica su u 76. minutu bili akteri akcije zbog koje je vredelo gledati ovu prijateljsku. Di Marija je podigao loptu preko odbrane Slovenaca, Aguero je glavom spustio loptu Mesiju koji je lako postigao gol. Jednostavno, elegantno, prelepo i efikasno.

Ako Gaučosi budu ovako igrali i na Mundijalu teško štoperima Bosne i Hercegovine 16. juna.

(FOTO: Action images)


tagovi

SlovenijaRiki Alvarezmeđunarodni fudbalLionel MesiJužna AmerikaEvropaBrazil2014FBrazil2014Argentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara