""
""

Jedna dobra i jedna loša vest za navijače Atletika iz Madrida

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.13. | 15:35

Arda Turan produžio ugovor sa Jorgandžijama do 2017. godine, ali će Adrijan Lopez morati na prinudni odmor zbog operacije jagodične kosti

Madridski Atletiko je na najlepši način započeo takmičenje u Ligi šampiona, pobedom nad Zenitom od 3:1. Jorgandžije su odigrale odličan meč i savladali direktnog rivala za plasman u narednu rundu, a jutros su njihovi navijači mogli da čuju jednu dobru i jednu lošu vest koje su došle kao posledice te pobede.

Izabrane vesti

Dobra vest je da je turski internacionalac Arda Turan produžio ugovor sa Atletikom do 2017. godine. On je sjajnim igrama privukao pažnju brojnih klubova među kojima je bio i Mančester Junajted, ali je ipak odlučio da nastavi karijeru na Visente Kalderonu.
„Posle dve godine koliko nosim dres Atletika, osećam da sam deo ove porodice“, rekao je Turan, strelac jednog gola u pobedi nad Zenitom.

Loša vest je da je napadač Adrijan Lopez polomio jagodičnu kost na sinoćnjem meču zbog čega će morati da ide na operaciju. Španski klub saopštio je da će Adrijana danas operisati doktor Pedro Lopis u Madridu, ali se jos ne zna koliko će fudbaler odsustvovati sa terena. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijan LopezArda TuranAtletiko MadridEvropaLiga šampionaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara