Jirka u mladoj, Trnava na Raču

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.09.18. | 13:00

Spartak gostuje Trećeligašu u 3. rundi kupa

Ako je neko preumoran i treba mu odmor, onda je to Spartak iz Trnave. Prvaci Slovačke odigraće danas u okviru 3. runde kupa protiv Rače 16. zvaničnu utakmicu za nepuna dva meseca, posle čega će ugrabiti priliku da pauziraju devet dana.

Umor se prilično odrazio na rezultate pulena Radoslava Latala, koji debelo zaostaju za Slovanom u prvenstvu i već posle sedam kola veliki rival je devet bodova daleko. Zauzvrat, Trnava je uspela da se domogne grupne faze Lige Evrope, zbog čega bi i ubuduće rezultati u šampionatu mogli da trpe. E, sad, pitanje je koliko će Beli anđeli da zapostave nacionalni kup, jer bi sigurno želeli da i ovu sezonu završe sa osvojenim peharom. Iz tog razloga Trećeligaš Rača iz Bratislave nema šta da traži protiv Trnave. Domaćinu dobro ide u trećem rangu, drugoplasiran je posle pet rundi, ali je prilično neumesno porediti Treću i Prvu ligu, kao i snagu rivala.

Izabrane vesti

Gosti iz Trnava biće lišeni usluga Andreja Kadleca i Erika Jirke, koji se nalaze u sastavu mlade selekcije Slovačke za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Drugopomenuti verovatno ne bi ni bio u konkurenciji za meč, jer je nedavno boravio u Beogradu kako bi obavio lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom koji stupa na snagu na polusezoni.

Bilo kako bilo, Slovan je na 15 ovosezonskih mečeva samo jednom igrao 3+, pa ovu opciju treba izbegavati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 4467 SVK K Raca Bratislava - Trnava kmb 2&0-2 4,90
Ukupna kvota4,90

SLOVAČKA, KUP - 3. RUNDA

Četvrtak
16.30: (9,50) Rača Bratislava (6,25) Trnava (1,18)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Starsport


tagovi

Spartak Trnavasportsko klađenjeErik Jirka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara