"Miloš Jojić u akciji"
"Miloš Jojić u akciji"

Jojić: Nije bitan moj gol, bitna je Evropa, a imamo kvalitet za nju

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.13. | 23:41

Dobra atmosfera u svlačionici Partizana posle pobede nad Tunom

Miloš Jojić u akcijiMinimalac koji ništa ne garantuje, ali koji hrabri posle loših partija crno-belih na startu sezone. Jedan od junaka Partizanove pobede nad Tunom Miloš Jojić zadovoljan je što je ekipa barem na kratko zbacila veliki teret s leđa, ali kaže da je potpuno nebitno to što je baš on postigao jedini gol na meču.
"Nije važan moj gol. Najbitnije je da smo pobedili. Dobro smo igrali. Kontrolisali utakmicu, ali su nam nedostajali nešto bolja završnica i veća preciznost", rekao je Jojić posle utakmice, ali nije želeo da obeća da će crno-beli jesen dočekati u Evropi.
"Videćemo da li će ovo biti dovoljno. Švajcarci nisu nimalo naivna ekipa, ali mi ćemo i na njihovom terenu pokušati da odigramo dobru utakmicu i prođemo u Ligu Evropa. Imamo kvalitet za to".

Aleksandar Mitrović večeras nije bio opasan kao što ume. Verovatno i zbog toga što broji poslednje dane u crno-belom dresu.
"Nije mi ovo bila poslednja utakmica u Humskoj. Verovatno ću igrati i u nedelju protiv Radničkog iz Kragujevca i tada se oprostiti od navijača. Ovde sam proveo šest lepih godina i nadam se da sam se bar malo odužio klubu. Voleo bih da se jednog dana vratim. Što se tiče ove utakmice, mogli smo i ubedljivije da pobedimo, ali i da primimo gol".

Izabrane vesti

Vladimir Stojković i kapiten Saša IlićUvek sigurni golman Vladimir Stojković još jednom je začarao mrežu srpskog šampiona, iako je često morao da glumi i beka i izlazi po loptu maltene na pola terena.
"Igrali smo napadački i bili visoko postavljeni, pa sam očekivao i bio spreman za niske lopte iza leđa naše odbrane. Bio sam koncetrisan", skromno objašnjava Stojković, kojem je dosta pomogla i sigurnost Milana Obradovića u defanzivi, pa je pojedine novinare zanimalo i da li je novi štoper Partizana bolji od otišlog Ivana Ivanova?
"Ne mogu da ih poredim. Oni su razlličiti igrači, ali obojica odlični štoperi. Idealno bi bilo da su zajedno u tandemu, ali to nije moguće. Obradović je iskusan i svojom sigurnošću i znanjem mnogo je doneo u zadnju liniju".

Stojković, međutim, nije mogao da potvrdi da će i on ostati u Humskoj.
"Ne znam, ali u ovom trenutku je najbitnije da Partizan ostane u Evropi".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar MitrovićMiloš JojićFK PartizanSrbijaSuperligaTunVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara