"Andrija Živković u dresu mlade reprezentacije"
"Andrija Živković u dresu mlade reprezentacije"

Jokan o Žiletu: Centrira u milimetar, biće velika zvezda

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 10:59

„A Ljuba Fejsa je skoro pola Benfikinog tima“, ocenjuje trener Nasionala

Andrija Živković u dresu mlade reprezentacijeJoš nema gola. Nema veze, pakuje Andrija Živković saigračima šanse i kad već ne stiže da se upiše u listu strelaca, drugi to čine. Čak osam asistencija upisao je nekadašnji vezista Partizana u dresu portugalskog giganta. Za samo 12 utakmica.

Poslednju od njih, na nedeljnojm susretu sa Nasionalom - za vodeći gol Žonasa - posle čega je zavredeo komplimente navijača lisabonskog kluba, ali i trenera gostiju, našeg Predraga Jokanovića.
Odličan fudbaler. Onaj centaršut za vodeći gol Žonasa bio je precizan u milimetar. Dečko ima fantastičnu levu nogu. Biće naredna velika zvezda Benfike. Sjajno dribla, brz je, snalažljiv u ubacivanjima s boka“, ocenio je Jokanović.

Izabrane vesti

S obzirom da je pre dolaska u Benfiku šest meseci pauzirao zbog poznatih dešavanja u Partizanu, mladi reprezentativac Srbije polako ulazi u formu, o čemu svedoči činjenica da je na poslednje četiri utakmice (tri u prvenstvu, jedna u kupu) bio starter i na terenu proveo po 90 minuta.
Trenutno se nalazi u fazi povratka samopouzdanja, ali sam siguran da će biti ozbiljan igrač u fudbalskom svetu“, dodao je Jokanović.

Benfika je prva, Jokanovićev Nasional poslednji u Primeiri, a srpski stručnjak ne propušta priliku da visoko oceni još jednom zemljaka:
Ljubomir Fejsa dobro izgleda na terenu i to se naročito videlo na utakmici protiv nas. Ne mogu da kažem da je pola Benfikinog tima, ali skoro da je tako. Neverovatno je koliko utiče na igru ekipe“.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Predrag JokanovicPortugalLjubomir FejsaEvropaBenfikaAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara