Jokanova bomba u kasne sate - Andre Širle!

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.07.18. | 08:05

Kakva vest u smiraj dana

"Otvoreno smo razgovarali, on je momak za primer. Dozvolili smo mu da ode da pregovara o novom angažmanu. Imamo nekoliko konkretnih ponuda za njega".

Ovim rečima je pre samo tri dana Dortmundov sportski direktor Mihael Cork najavio transfer Andrea Širlea sa Vestfalena, u klub čije se ime krilo u strogoj tajnosti. Izgledalo je u prvom trenutku da bi to mogao da bude Kristal Palas, koji je pokazao ozbiljno interesovanje za nekadašnjeg igrača Čelsija, a zapravo to je - Fulam! 

Izabrane vesti

Prava bomba Slaviše Jokanovića u ove kasne sate kišnog utorka! Skaj Sport preko svojih dobro obaveštenih izvora tvrdi da je Andre Širle sleteo u London kako bi već rano ujutru obavio medicinske preglede i potom zaključio transfer u redove povratnika u Premijer ligu, koji se iz dana u dan sve više pojačava! 

Fulam je uspeo da ukrade Širlea ispred nosa Kristal Palasu, ali i Milanu, koji se takođe pominjao kao moguća destinacija. Na kraju je presudila Širleova želja da se vrati u Premijer ligu, a Fulam mu je ponudio najkonkretnije uslove i projekat koji ima smisla!

Fulam je, podsetimo, danas predstavio dojučerašnjeg golmana Bešiktaša Fabrija, a pre toga je iz Nice doveo paket Žan Mišel Seri - Maksim le Maršan.

Finansijski detalji još nisu poznati, ali bi transfer trebalo da bude u rangu oko 20.000.000 evra. Videćemo samo da li će se tokom noći ili jutra dogoditi neki šokantni preokret... Nije da nas klubovi na transfer pijaci nisu navikli na to.

Fulamu sada nedostaju još Aleksandar Mitrović, desno krilo i levi bek. 

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Andre Širle

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara