""
""

Jokanović preuzima portugalskog prvoligaša

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.16. | 17:51

Predsednik kluba potvrdio

Srbija će uskoro opet imati trenera u prvenstvu Portugalije. I opet će to biti Predrag Jokanović. I naravno, opet će to biti u Nasionalu u kojem je legenda.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak će po četvrti put u karijeri započeti trenerski mandat na klupi prvoligaša iz Funšala.

Jokanović je igračku karijeru završio u Nasionalu. Trenersku karijeru je počeo u istom klubu kada je usred sezone 2007/08 preuzeo komadnu palicu u Nasionalu do kraja prvenstva. Potom je dve godine bio zaposlen u klubu kao pomoćnik, skaut i analitičar, da bi u decembru 2009. počeo i drugi trenerski mandat zbog bolesti prvog trenera Manuela Mašada. Kada se Mašado oporavio, Jokanović je nastavio da radi kao klupski sakut.

U leto 2010. je i po treći put postavljen za šefa stručnog štaba Nasionala kada je Mašado dobio otkaz i skoro godinu dana je izdržao na klupi portugalskog prvoligaša. Posle toga je bio trener lokalnog rivala Uniao Madeire, da bi 2014. imao epizodu u jednom klubu u Angoli.

Sada je opet dobio poziv iz Nasionala. I opet da zameni smenjenog Manuela Mašada koji je u drugom mandatu na klupi Nasionala proveo četiri godine.  Predsednik kluba rui Alveš je zvanično potvrdio se Jokanović skoro sigurno vraća na klupu Nasionala i da su ostali još neki detalji koji treba da se usaglase. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Predrag JokanovicPortugalNasionalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara