""
""

Jokanović skenira Portugalce: Triling iz veznog reda u formi, napadači problem za domaćina

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 16:33

Trener koji je dobro upoznat sa kvalitetima domaćeg tima kaže da Ronaldo nije jedina opasnost za Orlove

Kako se bliži meč u Lisabonu, tako su sve učestalije analize mana i vrlina portugalskog i srpskog tima. Jedan od onih koji dobro poznaju mogućnosti oba tima je srpski stručnjak Predrag Jokanović koji godinama radi u Portugalu, gde je bio trener prvoligaša Nasionala i Maritima.

Izabrane vesti

Jokanović je upoznat sa kvalitetima Portugala i Srbije i daje prednost domaćinu. Osim opasnosti koja preti od Kristijana Ronalda, Jokanović upozorava na triling iz veznog reda koji bi mogao Orlovima da stvori probleme. Takođe, priznaje da je nedostatak klasične devetke visoke klase najveći nedostatak domaćeg tima.
Utakmica će biti teža za Srbiju jer je Portugal već našao svoj put kao EP u Francuskoj. Portugal je uvek favorit kada igra na svom terenu, a ne samo proitiv Srbije. Domaći tim zna da je ključ kvalifikacija u pobeđivanju na svom terenu. Kristijano Ronaldo može da reši utakmicu u bilo kojem momentu. Takođe, dodao bih da su Mutinjo, Tijago i Vilijam igrači koji su u formi i koji će predstavljati pretnju Srbiji. Jedina mana Portugalaca je što nemaju klasičnog napadača koji je u dobroj formi“, rekao je Jokanović. 

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija PortugalaPredrag JokanovicPortugalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara