"Branko Jorović"
"Branko Jorović"

Jorović: Cilj je da podignemo nivo igre i opet izađemo na Jadran

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.02.15. | 11:02

U Laktašima dobro raspoloženje posle pobede nad Olimpijom i MZT-om

Branko JorovićKošarkaši Igokee posle Olimpije savladali su i MZT (76:80) pa u redovima tima iz Laktaša vlada zadovoljstvo što potvrđuje i kapiten ekipe Branko Jorović.
"I pored velikih problema sa povredama i prehladama saigrača uspeli smo da savladamo MZT. Jedino u prvoj četvrtini nismo bili na nivou, ali smo u nastavku uhvatili ritam i rešili meč u našu korist. Konačno se i nama sreća osmehnula jer smo ove sezone izgubili veliki broj utakmica sa dva, tri poena razlike", kaže za MOZZART Sport Branko Jorović.

Očigledno u ABA ligi svako svakog može da dobije? Igokea je pobedila Olimpiju, Ljubljančani Budućnost...
"Olimpija je došla kod nas posle puta u Nemačku i utakmice Evrokupa sa Bambergom. Verovatno je to ostavilo traga na njih, a generalno ove sezone je bilo dosta iznenađenja".

Izabrane vesti

Do kraja lige igrate sa Levskim, Cibonom, Zvezdom i Megom. Verovatno je cilj da ostvarite što više trijumfa.
"Nama je cilj da podignemo nivo igre i da se što bolje spremimo za ligu BiH i kroz nju obezbedimo ponovni izlazak na Jadran. Do kraja ABA lige, ukoliko odigramo  na nivou poslednje dve utakmice, možemo da se nadamo još nekoj pobedi. Takođe, želimo da osvojimo kup mada još nije poznato ko su rivali i gde će se igrati završnica".

Zadovoljni ste saradnjom sa trenerom Lukajićem?
"Radi se o iskusnom strategu koji je radio i u zemlji i u inostranstvu i puno toga može da pokaže i prenese igračima. Prihvatili smo njegov sistem rada i poslednje dve utakmice su pokazale da su stigli rezultati", zaključio je Jorović.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer.


tagovi

Jadranska ligaIgokeaBranko Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara