""
""

Jorović pred Zvezdu: Moramo da nađemo način da ih zaustavimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.13. | 14:26

"Popunjeni su na svim pozicijama, ima dobre strance, ali videlo se da se nisu uigrali. I za nas to isto važi", rekao je iskusni prvotimac Aleksandrovčana

Poraz od Partizana je arhiviran. U Igokei su svesni da su u Pioniru odigrali prilično stegnuto i bojažljivo, što se protiv Zvezde mora ispraviti.
"Za razliku od nas Beograđani su odigrali odlično, naročito prvu četvrtinu", kaže za Mozzart Sport krilo ekipe iz Aleksandrovca Branko Jorović.
"Domaći su pogodili sve, a mi smo promašili gomilu zicera. Posle 20 poena razlike bilo je teško da se vratimo u život, mada smo imali minus od deset poena i loptu u posedu, ali je usledio brzoplet šut što su crno-beli iskoristili da nas dignu na 17 razlike. Sve u svemu jako loš meč", rekao je Jorović.

Igokea ima prilično težak raspored, već u sredu siže ekipa Dejana Radonjića.
"Igramo sa dva evroligaša u prva dva kola. Nema vremena za razmišljanje. Oba tima žele pobedu da bi se vratilo samopuzdanje pred naredne utakmice, a imamo prilično zgusnut raspored. Probaćemo da odigramo mnogo bolje nego protiv crno-belih. Zvezda je popunjena na svim pozicijama, ima dobre strance, ali videlo se da se nisu uigrali. I za nas isto važi, nov sastav kome treba vremena, moramo naći način da ih zaustavimo".

Izabrane vesti

Da li možete da slavite u premijernom meču pred svojom publikom?
"Valjda se neće ponoviti bleda igra kao u Pioniru. Pristup i početak utakmice mora biti bolji, ukoliko svi damo maksimum valjda ćemo se radovati".

Prošle sezone ste vodili glavnu reč u ligaškom delu, da  li se to može ponoviti?
"Teško, jer smo prošle godine imali šest pobeda na početku, imali smo i visok nivo igre tokom cele sezone. Sad imamo nov sastav, na nama je da igramo maksimalno a rezultati će doći. Dakle, igramo bez imperativa visokog plasmana, ali jedna utakmica može da okrene situaciju u našu korist".

Da li može da se kaže ko su ekipe koje su istakle kandidaturu za najviši plasman?
"Teško je reći posle prvog kola. Naravno, dosta timova, na papiru, ima jak sastav ali ne igraju imena već kolektiv. Po imenima Partizan, Zvezda, Cedevita su u vrhu, ali biće iznenađenja i to dosta", zaključio je Jorović.

Utakmica Igokea - Crvena zvezda počinje u 20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 


tagovi

Branko JorovićFK Crvena zvezdaIgokeaJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara