""
""

Jorović preporučuje kladiocima: Verujte u Igokeu protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.01.14. | 14:43

"Ako ponovimo igru kao protiv Partizana možemo se nadati pobedi. Neće biti lako, ali vidimo neku našu šansu", poručio je košarkaš ekipe iz Aleksandrovca

Malo je nedostajalo da Igokea u 14. kolu ABA lige napravi prvorazredno iznenađenje na svom parketu, savlada Partizan  i sa puno optimizma dočeka sledeću utakmicu koju igraju u Beogradu protiv Crvene zvezde (subota, 17.00).

Sa sedamnaest poena zapaženu ulogu u timu, na poslednjem meču, ponovo je imao Branko Jorović koji je dosegao zavidan nivo forme.
"Mislim da je naša publika, koja je ispunila dvoranu do poslednjeg mesta, imala šta da vidi", kaže Jorović.
"Pobednika je odlučila naša slabija koncentracija i promašena slobodna bacanja. Gosti su bili dominantni u skokovima (19:41) i tu su napravili razliku".

Izabrane vesti

Dostigao si zavidan nivo forme pred duel sa još jednim beogradskim večitim rivalom.
"Sve je dobro mada imam povredu ruke, što me je malo izbacilo iz šuterske forme. Vodio sam i veliku borbu sa Gagićem i Lovernjom koji su igrali na mojoj poziciji. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa timom koji igra Top 16 fazu Evrolige. Sad nas čeka Zvezda, ako ponovimo igru kao protiv Partizana možemo se nadati pobedi. Neće biti lako, ali vidimo neku našu šansu".

Košarkaši Igokee slobodni su bili samo 31. decembra, ali su već danas ponovo na parketu.
"Iskoristio bih priliku da svim ljubiteljima košarke, a posebno čitaocima Mozzart Sporta čestitam praznike. Kladiocima preporučujem da veruju u nas, naročito sad protiv Zvezde", zaključio je Jorović.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SrbijaJadranska ligaIgokeaFK Crvena zvezdaBranko Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara