""
""

Još jedan odlazak iz Humske 1

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.01.16. | 21:34

Nemanja Glavčić ide na pozajmicu

Zavapio je Miloš Veselinović za pojačanjima, a uprava Radnika mu je u ekspresnom roku obezbedila jedno. I to iz Partizana. Nemanja Glavčić, 18-godišnji vezista crno-belih, seli se u Surdulicu.

MOZZART Sport saznaje da je reč o pozajmici do kraja sezone, posle čega će se Glavčić vratiti u Humsku 1 i opet staviti na raspolaganje treneru Ivanu Tomiću na početku letnjih priprema.

Izabrane vesti

Imajući u vidu glomaznost igračkog kadra i gužvu u veznom redu, kao i nagoveštaje da u takvim okolnostima ne bi dobijao previše prilika da igra, sportski sektor Partizana je procenio da je za talentovanog Kraljevčanina najbolje da ode u neki superligaški klub, igra u kontinuitetu i skuplja iskustvo. Izbor je pao na Radnik, koji je tako dobio drugo zimsko pojačanje, posle Aleksandra Šćekića iz Bokelja.

Ranije tokom četvrtka, crno-beli su sporazumno raskinuli saradnju sa Nenadom Marinkovićem, a očekuje se da do utorka, kad ekipa odlazi na Kipar, trener Ivan Tomić dodatno skrati spisak igrača na koje računa za prolećni deo sezone Superlige.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaSrbijaRadnikFK PartizanNemanja Glavčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara