"Milan Mitrović ispred Lamina Dijare"
"Milan Mitrović ispred Lamina Dijare"

Još jedan potpis u Humskoj: Mitrović do 2020!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.08.17. | 13:21

Uprava Partizana efikasna u finišu prelaznog roka

Milan Mitrović ispred Lamina DijareTreća - sreća! I za Partizan i za Milana Mitrovića (29).

Kao što smo i najavili pre nekoliko dana, crno-beli su ovog ponedeljka završili još jedan posao u prelanzom roku i doveli doskorašnjeg štopera turksog Mersina. Jurili su ga skoro godinu dana. Bio im je na radaru od prošle godine, želeli su ga i zimus za vreme trenerskog mandata Marka Nikolića, pojavio se kao opcija i u junu, ali tek sad, posle plasmana ekipe iz Humske u Ligu Evrope, stekli su se uslovi da se posao realizuje.

Izabrane vesti

MOZZART Sportu je dobio potvrdu od čelnih ljudi srpskog prvaka da je dogovor sa Milanom Mitrovićem postignut. On će već danas potpisati ugovor na tri godine (dolazi bez obeštećenja, jer mu je početkom leta istekao ugovor sa turskim drugoligašem) i postati sedmo pojačanje Parnog valjka ovog leta. Pre njega stigli su Danilo Pantić, Nemanja R. Miletić, Sejduba Suma, Teofilus Solomn, Vladimir Stojković i Zoran Tošić.

Promocija najnovijeg pojačanja biće održana u utorak.

Mitrović je ranije igrao za Zemun i Rad, a ojačaće konkurenciju na štoperskim pozicijama, s obzirom da crno-beli, osim standardnih defanzivaca, Bojana Ostojića i Nemanje R. Miletića, imaju na raspolaganju Lazara Ćirkovića, kao i mlade snage Strahinju Bošnjaka i Svetozara Markovića, a čekaju ih takmičenja na tri fornta, pa je ovaj potez logičan i opravdan, baš zbog velikog broja utakmica ove sezone.

Partizan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede levog beka Nemanju Antonova iz Grashopersa, a radi i na pronalasku napadača usled najavljenog odlaska Uroša Đurđevića u Olimpijakos.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Milan MitrovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara