"Natalija"
"Natalija"

Još jedna kostarikanska TV lepotica prognozira za vas: Grčka pada, rezultat 2:1

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.06.14. | 10:36

Natalija Hinete Alvarez Sandoval za čitaoce MOZZART Sporta

Natalija(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Brazila)

Među prvima koju su progonozirali čudesan rezultat Kostarike na ovom Mundijalu je bila tamošnja TV voditeljka Đale Beraimi. Njene reči su možda tada zvučale kao ludost s obzirom na to da su Kostarikanci zapali u grupu smrti, ali se ispostavilo da je bila u pravu. Kostarikanci su postali senzacija Svetskog prvenstva u Brazilu, a i u medija centru na Marakani dominiraju po broju TV lepotica.

Izabrane vesti

Zato smo posle Đale, razgovarali i sa njenom koleginicom Natalijom Hinete Alvarez Sandoval. Da vidimo da li će biti dobar prognozer kao njena zemljakinja.
"Ovo su prelepi dani za svakog stanovnika Kostarike. Ono što su naši momci napravili plasmanom u osminu finala je veliki podvig, ali tu nije kraj. Verujem i mislim da ćemo pobediti i Grčku. Prognoziram rezultat 2:1 za nas. Sada ćemo pokazati da umemo da igramo i kada nismo autsajderi. Skromnost i naporan rad. To je recept za uspeh. Naši momci plene požrtvovanošću, skromnošću i koncentracijom na terenu. Grčka ni po čemu nije bolja od nas", kaže Natalija Hinete.

Ona ima i svog favorita među kostarikanskim fudbalerima za kojeg smatra da će odlučiti pitanje pobednika.
"Naš golman Kejlor Navas će biti čovek odluke. On je prevaga za Kostariku na svakom meču. Uostalom, najbolji je golman u španskoj Primeri. Tu je i naš mladi talenat Jeljcin Teheda. Naravno, golove očekujemo od Džoela Kembela. Imamo dobre igrače na svakom delu terena".

Natalija radi kao sportska reporterka već pet godina i kaže da nema nameru da napušta ovaj posao. Priznala je da je navijač Deportivo Saprise, iako kaže da među kostarikanskim novinarima važi pravilo da ne govore javno za koji klub navijaju. Fudbal voli, ali ne ume da ga igra. Za razliku od odbojke koja je njen omiljeni sport posle fudbala i dobro se snalazi u njemu. Na pomen Srbije, jedina asocijacija koja joj pada na pamet je: Novak Đoković.

Dakle, ako ste slušali Đale i kladili se, mogli ste da uzmete pare. Sada pazite šta ćete sa Natalijinom prognozom. Kvota na 2:1 sigurno nije loša...  

Kostarika i Grčka igraju u osmini finala Mundijala u nedelju od 22.00.

Pročitajte još tekstova Aleksandra Gligorića iz Brazila.


tagovi

reprezentativni fudbalMundijalskiDnevnikKostarikaBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara