""
""

Još jedno zvučno ime u Nišu! Tončev oduševljen: Na našim utakmicama biće po 10.000 ljudi, tek smo počeli, videćete...

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.17. | 22:11

"Želimo da budemo jedan od najboljih klubova u Srbiji, možda i na Balkanu, klub koji neće imati dugovanja, u kome će igrači i radnici dobijati normalne plate kao svi građani u svetu, prvog u mesecu", poručio novi predsednik Radničkog

Nova uprava niško Radničkog nastavlja da ekipu pojačava zvučnim imenima! Posle Vladimira Volkova i Anida Travančića, ugovor sa Realom sa Nišave potpisaće još jedan bivši defnazivac Partizana - Milan Perendija.

Momak koji je prošao omladinsku školu crno-belih bez kluba je od leta prošle godine, kada je posle tri godine napustio redove ruske Mordovije. Pre toga internacionalno iskustvo sticao je Ocelulu, Rabotničkom i Vardaru. U Srbiji, pored Partizana, igrao je za Teleoptik i Voždovac.

Izabrane vesti

Dogovor sa Perendijom u izjavi za Večernje novosti potvrdio je prvi čovek kluba sa Čaira Ivica Tončev.
"Sa njim će naša odbrana biti jaka kao armirani beton. Planiramo da uskoro dovedemo još dvojicu-trojicu igrača na nivou Volkova i Perendije. Takođe, prezadovoljni smo što smo pobedili mnogo veće klubove u trci za Anidom Travančićem iz Novog Pazara, reprezentativcem BiH. Uveren sam da je najbolji igrač na srpskom tržištu, poželeli bi ga svi klubovi u Evropi. Pravi je plejmejker, biće nosilac igre o kome će se tek pričati".

Cilj Radničkog je jasan - izlazak u Evropu posle više od tri decenije čekanja.
"Naš trener Milan Rastavac učestvuje u dovođenju igrača, kao i sportski direktor, skauti. Trener će do 22. januara dobiti kompletan tim, i ja kao predsednik tog dana skidam odgovornost sa sebe. Za mene će 22. januara Radnički već biti u Evropi. Ako ispadne drugačije, onda je Rastavac kriv. Evropa je naš imperativ", podvukao je Tončev, otkrivši da je godišnji budžet Radničkog oko 1.000.000 evra.

Jedan od najambiciioznih planova novog predsednika jeste povratak publike na Čair...
"Zbog njih sam i došao u klub! Sa ovim ambicijama i kada krenu prve pobede, Radnički će imati posetu u proseku od 10.000 ljudi. Poznato je kakav Niš ima potencijal, koliko ljudi ovde vole fudbal. Želimo da budemo jedan od najboljih klubova u Srbiji, možda i na Balkanu, klub koji neće imati dugovanja, u kome će igrači i radnici dobijati normalne plate kao svi građani u svetu, prvog u mesecu. Tek smo počeli, videćete, u letnjem prelaznom roku fudbaleri će u redu, od naplatne rampe Nais pa do Čaira, čekati da dođu kod nas", zaključio je razgovor za Novosti Ivica Tončev.


tagovi

Milan PerendijaRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara