"Jovana Brakočević"
"Jovana Brakočević"

Jovana Brakočević potpisala za Dinamo

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.05.17. | 13:29

Iz Kazanja

Jovana BrakočevićNavikli su u Kazanju da uživaju u potezima najboljih odbojkašica sveta, ali su morali da se strpe celu sezonu pre no što je uprava Dinama pronašla adekvatnu zamenu za Jekatarinu Gamovu, koja se penzionisala 2016. godine. Na kraju su je pronašli u Jovani Brakočević Kanzijan, koja je, eksluzivno otkriva sajt World of Volley, postigla ugovor sa četvorostrukim prvakom Rusije, bivšim evropskim šampionom.

Godinu i po dana pošto je rodila sina 29-godišnja igračica na poziciji korektora spremna je ponovo za borbu za trofeje.
"Prošla sezona je bila puna uspona i padova, ali je bila dobra. Vraćam se u formu posle rođenja deteta. Želela sam da dođem u jedan od najjačih klubova Evrope, a Dinamo Kazanj svakako jeste jedan od njih. Očekujem dobru sezonu, sigurno ne lako, ali nadam se da ćemo ispratiti klupske ambicije. Od Dinama se uvek očekuju velike stvari i ova sezona neće biti izuzetak", kaže Brakočevićeva za sajt World of Volley.

Izabrane vesti

Podsetimo, Brakočevićeva se posle jednogodišnje pauze zbog trudnoće u velikom stilu vratila na scenu. Učestvovovala je u osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a potom je blistala u Modeni u kojoj je bila najbolji peonter sa u proseku 15,5 po meču. U Ligi šampiona zauzela je treće mesto na listi poenterki.

Sa Vakifbankom je bila prvak Evrope 2013. godine. Možda je vreme da ponovo napadne evropsku krunu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Jovana BrakočevićOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara