"Jovana sa zlatnom medaljom sa EP 2011"
"Jovana sa zlatnom medaljom sa EP 2011"

Senzacionalan transfer Jovane Brakočević!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.17. | 20:11

Srpska odbojkašica iznenada prešla u redove CSM-a

Jovana sa zlatnom medaljom sa EP 2011

Jedna od najbolji srpskih odbojkašica svih vremena, Jovana Brakočević, udato Kancijan nastaviće karijeru u CSM-u iz Bukurešta! Srpska odbojkašica je ovim potezom izazvala veliku pažnju u svetu odbojke jer igračica takvog renomea nikada nije igrala za rumunski klub. 

Izabrane vesti

Atraktivna Zrenjaninka je letos iz nepoznatih razloga raskinula saradnju sa Dinamom iz Kazanja za koji je u maju potpisala jednogodišnji ugovor. Prošlu sezonu je provela u italijanskoj Modeni gde je igrala sjajno i bila prvi poenter ekipe. Usledio je potpis za bogati Dinamo, ali je saradnja iz nepoznatih razloga ubrzo raskinuta. 

Brakočevićeva ima 29 godina, bila je MVP evropskog šampionata 2011. godine, MVP Lige šampiona i SP za klubove 2013. godine, a reprezentativnu karijeru je završila prošle godine posle srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Pre Bukurešta, Dinama i Modene je igrala u Azerbejdžanu, Turskoj, Japanu, Kini i italijanskom Koneljanu. 
"Veoma sam srećna što ču igrati u Bukureštu i pogtovo sam srećna što ću opet zaigrati sa mojom najboljom prijateljicom Suzanom Ćebić. Takođe sam zadovoljan i što ću opet raditi sa trenerom Akbasom kojeg jako cenim. Jedva čekam da počne ova nova avantura u mojoj karijeri", rekla je Jovana Brakočević po dolasku u Bukurešt. 


tagovi

EvropaJovana BrakočevićOdbojkaRumunijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara