Jovičić jasan: Ako se ja pitam - ostajem u Zvezdi!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.01.19. | 11:10

„Zaista mislim da ja kao igrač i ekipa možemo mnogo da napredujemo”, kaže pouzdani vezista crveno-belih

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Zvezdina publika ceni dve vrste igrača, one koji su istinski fudbalski majstori i one koji ostavljaju srce na terenu. Branku Jovičiću nije bilo potrebno previše vremena da pokupi simpatije Zvezdine publike, za svaki litar prolivenog znoja na terenu dobio je salve aplauza, ipak, sada je došao trenutak kada treba da se donese odluka oko njegovog daljeg boravka na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Pouzdani vezista je na prodaju, ako stigne adekvatna ponuda ove zime, ali on nema dilemu kada je u pitanju njegova budućnost u crveno-belom dresu.
„Vidim da se u poslednje vreme pisalo o tome da li ću potpisati novi ugovor ili otići iz kluba. Što se mene tiče i ako se ja pitam, moja najveća želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi, jer zaista mislim da ja kao igrač i ekipa možemo mnogo da napredujemo. Drago mi je što su pojedini igrači već produžili ugovor, sa njima sam zajedno došao u klub, mi živimo kao jedna porodica, moja želja je da ostanem ovde na duže staze“, rekao je Jovičić.

Sistem Vladana Milojevića je već dobro utemeljen.
„Navikli smo se na način priprema, jer su nam ovo druge zimske, ništa drugačije od onoga što radimo na letnjim pripremama. Što se tiče pritiska, mi ne gledamo da li je prošle godine prva utakmica bila Evropa, pred nama je težak zadatak, cilj je da osvojimo titulu, a sa druge strane osvojimo i kup, da se iskupimo za ispadanje prošle sezone od Mačve u Šapcu, nema opuštanja. Moramo na ovim pripremama da se što bolje uigramo, imamo pet jakih prijateljskih utakmica, verujem da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva i poentirati u plej-ofu, odnosno odbraniti titulu”.

Da li je prednost Crvene zvezde u ovom trenutku nedostižna za najbliže protivnike?
Iskreno, mi ne pričamo o tome, stavili smo pred nas zadatak duplu krunu i idemo utakmicu po utakmicu. Prošle sezone, kada smo osvojili titulu, sve smo utakmice išli na pobedu. Ovaj klub ne tripi loše rezultate, mislim da je jedini uspeh da svaku utakmicu izađemo kao pobednici”.

Odlazak Nenada Krstičića ogroman je gubitak za vezni red crveno-belih.
„Nenad je izuzetan igrač i momak, mnogo mi je pomogao kada sam izašao iz povrede, radi se o reprezentativcu koji je svojim igrama dokazao koliko vredi. Sa druge strane došao je Vulić koji je pokazao da je lider i zajedno sa Vukanovićem nosio Napredak. Mi smo kao porodica, trudimo se da sve te igrače prihvatamo na najbolji način, jer samo tako mogu dati svoj maksimum”.

Jovičićev bivši saigrač Nemanja Milunović došao je kao zamena za Miloša Degeneka.
Sa Milunovićem sam igrao kada sam se priključio prvom timu Borca, radi se o pravom igraču, mislim da je veliko pojačanje za naš tim”, zaključio je Jovičić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Branko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara