"Igor Jovović"
"Igor Jovović"

Jovović posle Partizana: Bili smo silno motivisani da se iskupimo navijačima

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.12.14. | 23:45

"Znali smo da će atmosfera biti luda, Partizan ima veliku istoriju i tim, kao i trenera", rekao je Omar Kuk

Igor Jovović

Budućnost je pobedom nad Partizanom u prepunom Pioniru na najbolji mogući način okončala prvu fazu takmičenja u Jadranskoj ligi. Sa svega dva poraza iz 13 kola podgorički klub nalazi se odmah iza neprikosnovene Crvene zvezde, a trener crnogorskog šampiona Igor Jovović bio je izuzetno ponosan na svoje saigrače.
"Čestitam ekipi na velikoj i značajnoj pobedi. Pripremili smo se adekvatno za utakmicu. Znali smo kakva nas atmosfera čeka i da moramo da budemo psihološki mirni. U momentima kada se protivnik vraćao, bili smo staloženi, nismo paničili i zasluženo smo osvojili bodove. Bili smo silno motivisani da se iskupimo navijačima posle poraza od Cedevite prošle nedelje. Ne treba otpisivati crno-bele. Partizan ima kvalitet i diže se kako vreme prolazi", rekao Jovović posle utakmice. 

Izabrane vesti

Plejmejker Đetića Omar Kuk dodao je da je ovo velika pobeda za Budućnost.
"Bila je ovo teška utakmica. Znali smo da će atmosfera biti luda, Partizan ima veliku istoriju i tim, kao i trenera. Igrali smo onako kako treba i ovo je velika pobeda za nas", smatra iskusni američki organizator igre.

Budućnost i narednu utakmicu u regionalnom takmičenju igra u Srbiji, samo što ovog puta gostuje Metalcu u Valjevu. Meč je na programu u sredu od 18 časova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Budućnost PodgoricaIgor JovovićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara